Общи условия

 

КАК ДА ПАЗАРУВАМЕ?

Пазаруването при нас е лесно и бързо.
Достатъчно е да изберете продукт от меню Каталог, да го сложите във Вашата пазарска кошница, да изберете желаното количество и да кликнете в/у бутон "Плащане". При нас регистрацията не е задължителна, ако желаете може да се регистрирате в системата (ако вече сте го направили въведете своят e-mail адрес и парола), изберете адрес за доставка на стоката, прегледайте внимателно поръчката си и я потвърдете. Това е всичко.


 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.


2.Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Kunki.bg банкова сметка. При получаване на стоката дължите само сумата за вашата доставка на куриерската фирма.

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон или имейл ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.


ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА


Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка, изчислени от куриерската фирма. Kunki.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите.При допуснати технически грешки при публикуване на цените Kunki.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Kunki.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена. Към продуктите, които са на промоция, КънкиБГ не предоставя бонуси и подаръци.

Продуктите ще бъдат изпращани с куриерска фирма Спиди. Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.kunki.bg/ ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Спиди(с приложена отстъпка от цената на куриерската доставка).

Доставките се извършват само с куриерска фирма Спиди.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди. Цената на доставката до градове за тегло до 1 кг, в които Спиди има офис, е приблизително 5 лв. Оскъпяването за останалите населени места е приблизително 1 лв. Доставка за София 4-4.50 лв. Доставката варира и спрямо наложения платеж.

При поръчка над 120 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (важи когато има поне един артикул, който не е в намаление)
 

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.


ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИЯ

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:
1. констатирани липси;
2. дефекти на стоката;
3. несъответствие с обявения размер;
4. несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
1. възстановяване на заплатената сума;
2. заменяне на стоката с нова;
3. отбив от цената;

OТГОВОРНОСТИ

Интернет магазин "КЪНКИ.БГ" не носи отговорност при изчерпване на количества от дадени артикули, определени размери, десени и разцветки, както и в случай на забавяне на пратката поради липса на наличности, изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответните стоки. В случай, че няма възможност да бъде осигурен желания от Вас артикул или се предвиди забавяне на изпълнението на поръчката, ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо, като при възможност ще Ви бъдат предложени алтернативни продукти.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА ЗАКУПЕНА СТОКА

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
(В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1.5 куриерска такса, вместо 2 такси за транспорт в двете посоки).

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в Kunki.bg, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

Работи на OpenCart
www.kunki.bg - ролери за деца © 2019