Доставка

ПОРЪЧКА

Поръчките се приемат в сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон или имейл ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

Продуктите  ще бъдат изпращани с куриерска фирма Спиди. Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от http://www.kunki.bg/ ще пътуват към Вас на преференциална цена на доставка с куриерите на Спиди(с приложена отстъпка от цената на куриерската доставка). 
 

Доставките се извършват само с куриерска фирма Спиди.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА 

Доставката се извършва с куриерска фирма Спиди. Цената на доставката до градове за тегло до 1 кг, в които Спиди има офис, е приблизително 5 лв. Оскъпяването за останалите населени места е приблизително 1 лв. Доставка за София 3.99 лв.(без такса наложен платеж). 

Поръчки от 21.12.2017-31.12.2017 няма да бъдат приемани, тъй като куриерската фирма няма да изпълнява доставки.

Първият работен ден за изпращане на поръчки ще бъде 06.01.2018г.

 

При поръчка  над 120 лв - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА (важи когато има поне един артикул, който не е в намаление)

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Kunki.bg има правото да променя цените обявени в сайта без предварително уведомяване на потребителите.При допуснати технически грешки при публикуване на цените Kunki.bg има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Kunki.bg се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.


ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА


Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.
При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

Работи на OpenCart
www.kunki.bg - ролери за деца © 2019